Vi er din platform
for brugte ladcykler

Hos Sustainabike kan du bytte, shoppe eller sælge brugte ladcykler. Sustainabike er skabt af holdet bag Christiania Smedie, der i mange år har forhandlet og serviceret den klassiske ladcykel fra Christianiabikes. Vi er derfor eksperter i at servicere og forlænge levetiden på ladcykler, og vi ved at der er mange år i god kvalitet.

Sustainabike er udviklet i samarbejde med Grøn Cirkulær Omstilling, CS Consulting Group og Green Moves.

Vores mission er at skabe en bæredygtig cirkulation af brugte ladcykler. Vi opkøber, servicerer og gensælger brugte ladcykler, og sørger dermed for at gamle cykler får nyt liv. Vores vision er at være den førende platform for køb og salg af brugte ladcykler.

yellow_bike
open for business

Hvorfor købe en brugt cykel hos Sustainabike?

Bæredygtigt køb

Produktionen af en ny elladcykel belaster i gennemsnit med 345,7 kg CO2. Når du køber en brugt ladcykel i stedet for en ny, sparer du miljøet for unødig CO2-udledning, da der ikke skal bruges ressourcer på produktion af en ny ladcykel.

Der er derfor god grund til at købe brugt. Samtidig handler vi kun med ladcykler af høj kvalitet og du får derfor også en langtidsholdbar løsning som du kan have i mange år, eller som andre kan få glæde af, når du ikke længere har brug for den.

Sikker handel

At købe en brugt ladcykel kan virke uoverskueligt. Kan du være sikker på at den ikke er stjålet? Og kan du være sikker på at cyklen ikke rasler fra bare hinanden lige om lidt? Nej, det kan du ikke nødvendigvis med mindre du er grundig med at tjekke cyklens oplysninger og i øvrigt har et godt øje for vedligeholdelse af cykler.

Er det ikke dine spidskompetencer? Så er det godt det er vores. Hvis du køber en brugt ladcykel hos Sustainabike kan vi nemlig garantere at cyklen hverken er stjålet eller ved at rasle fra hinanden.

Vi kender hele historikken for de fleste af vores brugte ladcykler, der kommer fra vores samarbejdspartner, Liisabike. For de andre cykler vi opkøber har vi en grundig proces med at tjekke stelnummer og originale købskvitteringer. Vi beder os den tidligere ejer om at fortælle os lidt om cyklen.

Derudover sørger vi for at alle vore cykler bliver tjekket igennem og klargjort af professionelle cykelmekanikere med ekspertise i ladcykler før de bliver solgt. Og som forbruger er du selvfølgelig beskyttet af købeloven, herunder reklamationsret.

Høj kvalitet

Kvalitet frem for kvantitet! Det kan være fristende for pengepungen at købe en billig ladcykel, men på sigt kan det vise sig at blive et dårligt køb.

Vi ved fra erfaring, at der er mange år i god kvalitet. Hos Sustainabike handler vi derfor kun med cykler af høj kvalitet.

Vi kender markedet godt, og vi ved hvilke cykelbrands vi kan stå inde for, og det er dem som kan være kørende i mange år.

Ydermere er alle vores brugte ladcykler igennem et grundigt kvalitetstjek af professionelle cykelmekanikere med ekspertise i ladcykler.

Nyheder

Her kan du holde dig opdateret på nyeste tiltag og udviklingen hos Sustainabike.

Byt til "nyt" - få op til 25% på din nye ladcykel

Er I vokset fra hinanden? Eller trænger du til få en nyere version af din elskede ladcykel. Så giver vi nyt liv til din gamle ladcykel. Du kan enten sælge eller bytte din Christianiabike til en rabat hos Christianiacykler, Liisabike eller her på Sustainabike.

Add to cart