Hvor kommer cyklerne egentlig fra?

Sustainabike er blevet udviklet i samarbejde med Grøn Cirkulær Omstilling (GCO).  Grøn Cirkulær Omstilling er et projekt for virksomheder, der har potentiale til at udvikle deres forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning. GCO er finansieret af EU og består af 17 partnere, heriblandt landets erhvervshuse, Dansk Industri og Dansk Design Center.

Vi har arbejdet med GCO  i 6 måneder med systematisk og metodisk at opbygge Sustainabike som en helt igennem bæredygtig forretningsmodel. Undervejs har vi fået kyndig rådgivning fra Christian Schröder fra CS Consulting Group og Astrid Carl fra Green Moves.

Sustainabikes forretningsmodel er derfor bygget op efter en cirkulær model frem for en lineær model. Derfor sælger vi kun brugte ladcykler, der allerede har været ude at køre, men som har potentiale til at komme ud og køre igen og igen, hvis den får en kærlig hånd. 

Derudover bestræber vi os på at selve renovationen er så bæredygtig som mulig.

Vi anvender i videst muligt omfang brugt udstyr og dele til cyklerne. Står vi med en cykel, som mangler en nyproducerede reservedel for at komme ud og køre igen, så vælger vi den mest langtidsholdebare. 

Og vigtigst af alt, så forhandler vi kun brugte ladcykler af høj kvalitet, som vi ved har en lang levetid.

Add to cart